Do të habiteni se për çka ka studiuar Mihrije Braha

Lajme

Ndoshta nuk e dinit, por Mihrije Braha që në fëmijëri është marrë me muzikë.

 

Këngëtarja e mirënjohur ka vijuar shkollën e ulët të muzikës për Piano në qytetin e saj të lindjes, në Mitrovicë, shkruan “Kosovarja”.

 

Ndoshta ky nuk përbën ndonjë kuriozitet të madh, por fakti se ajo ka shkuar në shkollën e mesme për mjekësi është mjaftë interesant. Per ti parr vidon dhe pamet shtpni nhapcerrat qe i shifni teposhte.

 

Pra, Mihrijen e Naimin nuk i lidh vetëm muzika, por edhe mjeksia. Të kujtojmë që këngëtarja në periudhën 1984-1985, filloi një karrierë të bujshme muzikore. Kënga e parë me të cilën bëri bujë, ishte ajo me titull “Shumë kërkova”, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *