0 Comments

Mërgimtarët që ia kanë mësyrë Kosovës përmes Merdares po përballen me pritje të gjata.

Aty janë krijuar kolona deri në 700 metra, teksa për të hyrë në Kosovë ata po presin deri në katër orë. E për të dalë nga vendi, në të njëjtën pikë kufitare ata po presin deri në dy orë.

 

 

 


Në pikat tjera kufitare gjendja është dukshëm më e mirë, dhe nuk ka pritje të gjata.

Author

koskovikuperparim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: