E pa besueshme me Shqiponjë në gjoks në mes të Serbisë, ska bir nane që ma hjek

Lajme

E pa besueshme me Shqiponjë në gjoks në mes të Serbisë.
Në maratonën e Jagodinës në Serbi ka marrë pjesë edhe një shqiptar.

Ai mori pjesë në garën e veteranëve, por ajo që ka bërë lajm në Serbi, është shqiponja e tij në bluzë, dhe paraqitja para një televizioni.

Për serbët që ende jetojnë në shekullin e kaluar, dalja në publik e dikujt me simbole shqiptare, paraqet provokim. Madje, u bë lajm edhe paraqitja e këtij të moshuari në maratonë, edhe pse ai sikur çdo garues tjetër nuk po bënte as më shumë e as më pak se sa po mbante simbolin e flamurit të tij në bluzë.ndiqeni v,deon nvazhdym shtp nhapxerat tpshmet.

Por, si duket më pas ai ua zbuti zemrat, pasi gjatë intervistës për një televizion nxori nga gjoksi një kryq ortodoks, siç duket për t’u shfajsur për shqiponjën e tij në bluzë, edhe pse me atë nuk po bënte asnjë veprim të ndaluar.

Ai gjatë kësaj paraqitje, falenderoi edhe qeverinë e Serbisë, të Beogradit, Jagodinës e Novi Sadit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *