E pa besushme sa pare e dha Qeveria e Kosovës për Notre Damen..

Lajme

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në forumin e nivelit të lartë për koordinimin e donacioneve të jashtme, ka thënë se Qeveria e Kosovës do të ndajë mjete për rindërtimin e katedrales Notre Dame e cila u dgj dy ditë më parë.

 

Deri më tani, për rindërtimin e saj janë mbledhur rreth 1 miliard euro nga donatorë të ndryshëm.

Shuma qe do te ndan qeverija besoj qe nuk do ti pelqe qytetarve sepse është një shum e madhe qe do ta shiheni tani te gjith. Ja dhe vidon nvazhdm shti per ti shiquar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *