E pabesueshme: Dashuria e nënës ngre në këmbë fëmijën që ishte me paralizë cerebrale

Lajme

Një video që të ngroh zemrën tregon momentin kur një vajzë 10-vjeçare me paralizë cerebrale eci vetë për herë të parë. Birkley Logan, një paciente me paralizë cerebrale që jeton në Kolorado të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, tani mund të ecë pa ndihmë falë mbështetjes së pakushtëzuar të nënës së saj Tamra, e cila beson pafundësisht në potencialin e madh të vajzës së saj, njofton TRT.

Birkley e ka kaluar shumicën e jetës së saj duke u zvarritur ose duke ecur në gjunjë me “atlete gjunjësh” të prodhuara nga nëna e saj,por ajo ka marrë fizioterapi për vite të tëra me shpresë që një ditë të jetë në gjendje të ecë vetë mbi këmbët e saj.Ja Dhe V:!deo nvazhdum tlajmit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *