E pabesueshme: Një nënë lidh fëmijën sikur kafshën në mes të Prishtinës

Lajme

Kjo pamje duket mjafte e çuditshme, por ka ndodhur para pak ditësh në mes të sheshit kryesor të kryeqytetit.

Siç shihet nga fotografitë, një nënë ka lidhur në mënyrë të çuditshme fëmijën e saj, shkruan Reporteri.net. Shtpn nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.

Një faqe që publikon ngjarje të Prishtinës, e ka publikuar edhe këtë foto duke pyetur se si cilësohet ky veprim.

Kjo nënë është fotografuar në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë. Ajo shihet se e ka lidhur fëmijën sikurse lidhen kafshët. A është veprim i duhur ky për sigurinë e fëmijës, apo është gabim i nënës?”, thonë ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *