E pabesueshme:Adelina Ismaili publikon videot e viteve 2000 , ku shihet se si Hashim Thaçi e ka ngacmuar atë !

Lajme

E pabesueshme:Adelina Ismaili publikon videot e viteve 2000 , ku shihet se si Hashim Thaçi e ka ngacmuar atë !

por deri më sot ëndrra e saj kurrë nuk u realizua. I obsesionuar më ushtrnë është edhe presidenti Hashim Thaçi, i cili për çdo ditë del dhe thot: “Ushtria e Kosovës do të themelohet gjatë këtij viti” që nga viti 2012, deri në 2017 .

 

E per kete iu eshte hakmrr vet Adelina duke publikuar fotot dhe video nga mesazhet si dhe provokimetl ive qe i kishte bere Hashimi asaj duke ia lypur cdo nate.Per me teper binduni vet duke shtpur mbi rell,a men me poshte dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *