Edhe Kurti reagon: Halil Kastratit duhet me ia puth edhe këmbët, a ty Naim duhet me te..

Lajme

Analisti për qeshtje politike Kurti ka reaguar ne profilin e ti te facebookut duke i dal ne mbrojtje humanist te madh Shqiptar Halil Kastratit, duke then se Naimit duhet me i thëne qe ai te mos merret me ketë pune.

“Nuk është puna e Naimit te merret me ketë, ai duhet te merret me diçka tjetër, sepse puna e Halil Kastratit është mrekulli”

“Halilit meriton edhe ty këmbët me ia puth, sepse po punon me nder dhe përkushtim, e burrat e ndershëm e bëjnë vetëm ketë”Ja V!/deo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *