Edhe një tjetër mastrim nga Loredana, këtë herë i përfshirë edhe Mozzik!

Lajme

Reperja Loredana Zefi deri më tani është e akzuar për zhvatje parash të një çifti zviceran, po ashtu ka edhe akza nga një shoqe e saj se ia ka shpenzuar kartat e kreditit, shkruan ‘20 min‘.

Sipas gazetës zvicerane ‘20 min’, thuhet se asaj iu është shtuar edhe një akzë për marrjen e 1000 frangave nga një kompani me qira. Ja dhe pamet nvazhdm shtpni per ti shiquat tgjitha.

 

‘Blick’ (portal ky zviceran) ka raportuar edhe nga një pronar anijesh që pretendon se ky rast ka ndodur në vitin 2017-të dhe thotë se është mashtuar nga Loredana.

Pronari thotë se kishte lëshuar pe për emrin e famshëm të Valentin Landmann, kur Loredana u paraqit si vajza e avokatit me burrin e saj Mozzik por pa licencë.

“Unë gjithmonë vozis varkën e babait tim në Liqenin e Cyrihut,” kishte thënë Loredana sipas pronarit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *