EKSKL.UZIVE: Vajza Nga Drenasi! Avokatin Gazmend Halilaj E Ka

Lajme

Ditëve të fundit, prokuroria ka njoftuar opinionin se në proces të he.timeve është intervistuar edhe avokati Gazmend Halilaj, i cili e kishte bërë këtë rast publik.

Nga gjetja e provave gjatë heti.meve, është dyshuar se edhe Halilaj ka abu me vajzën, ndërsa këto pretendime avokati Halilaj i ka hedhur poshtë kategorikisht. Ai ka thënë se do të presë që drejtësia ta thotë fjalën e fundit.

Ndërkaq, vajza (emër i njohur për redaksinë tonë) ka folur sonte ekskluzivisht për Ballkani.info.

Ajo ka thënë se avokatin Gazmend Halilaj e ka si vëlla.

“Avokatin Gazmend Halilaj e kam si vëllai, ai më ka shpëtua jetën dhe më ka shpët.uar nga të tjerët dhe nga Vesel Veseli (polici)”, ka thënë vajza për Ballkani.info.Ja dhe V!do nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *