Elvis Naçi: Nuk do t’i mbani dot lotët, të bëjmë diçka për shëndetin e Aqifit

Lajme

Urgjente! Urgjente! Urgjente! O Zot nuk do t’i mbani dot lotët, të bëjmë diçka për shëndetin e Aqifit dhe për borxhet dhe transportin që ka nevojë Familja e tij! Të dhënat e kontribuimit:

Gofundme: https://www.gofundme.com/firdeus-zvicer
Pay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com
Të dhënat bankare:
Fondacioni Firdeus, Credins Bank
IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
SWIFT CODE: CDISALTR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *