Familja e Isa Mustafës në zi, ndërron jetë…

Lajme

Lajmin e ka bërë të ditur djali i Mustafës, Besnik Mustafa.

Hasime Mustafa Gashi do të va.rroset sot në varrezat e fshatit Mramor.

Njoftimi i plotë i Mustafës:

Familjarë dhe miqë të nderuar me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot me datën 05.04.2019 ndërroj jetë halla jonë

Hasime Mustafa-Gashi

Va.rrimi bëhet sot me datën 05.04.2019 në ora 15:00 te varrezat e fshatit Busi (Mramor).Shtp nhap,xerat tpshme per ta shiquar v!,deon .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *