Fillojnë reshjet e borës edhe në Kosovë pas Bosnjes

Lajme

Moti këtë javë është përkeqësuar dukshëm.

Të reshurat e shiut kanë pushtuar vendin që nga mëngjesi, porse në Rugovë të Pejës ka pasur edhe reshje të borës.

 

 


Mot i ngjashëm është në gjithë Ballkanit. Edhe në Bosnjë sot kishte të reshura të borës. Ja dhe pamet nvazhdm shtpni per ti parr ato.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *