0 Comments

Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj kanë zgjedhur një tjetër destinaçion pushimesh.

1 muaj e gjysmë pasi u kthyen nga ishulli grek i Mykonos, prezantuesja dhe partneri i saj kanë preferuar disa ditë pushimesh në një vend të largët oriental e shumë të lakmuar.

Siç shihet edhe nga imazhet e publikuara nga Grishaj në rrjetet soçiale, çifti ka udhëtuar drejt Marrakeshit, në Marokë.

Arbana ka shkrepur një foto në një nga tregjet lokale ku tregtohen shandanë karakteristikë dhe i dashuri i saj po ashtu në video publikon momente nga mbërritja në vendin oriental.

Author

perparimks1994@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: