Gjermanet kërkojnë punëtore, paga 20 mijë euro, plus banesën a paguar

Lajme

Punëdhënësi më i madh gjerman, aeroporti Fraport, ka njoftuar se punëtorëve të interesuar u ofron pagë vjetore midis 15 mijë dhe 20 mijë euro, shkruajnë mediet gjermane.

 

Punëtorët megjithatë do të duhej të kenë njohuri të gjuhëve gjermane dhe angleze, ku përpos punëtorëve kërkohen edhe disa përkthyes.

Ne raportin e publikuar, thuhet se përparësi kan qytetaret nga Ballkani pasi sipas tyre janë punëtor te zellshëm, për me shumë shtni me poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *