Gjermania I Drejtohet Fuqishëm BE-Së: Duam Liberalizim Të Vizave Për Kosoven

Lajme

Ministri i Jashtëm i Gjermanisë, Heiko Maas, ka thënë se reformat e kryera në Kosovë janë mbresëlënëse dhe duhet të pranohen. Sidoqoftë, një gjë e tillë nuk ka ndodhur pasi që edhe pas përmbushjes së kushteve për liberalizim, Kosova është lënë anash nga BE-ja.

Ndonëse Bashkimi Evropian i kishte premtuar Kosovës njohje nga 5 vendet anëtare dhe liberalizim të vizave, pas përmbushjes së kushteve, një gjë e tillë nuk ndodhi.

Të gjitha këto veprime të BE-së, bien në kundërshtim me deklaratat e ministrit gjerman Maas, i cili thotë se Kosova ka mbështetje të plotë nga Gjermania.nvazhdum e gjeni pamjet dhe v!:deon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *