Gjyste Vulaj i ngre kembet live ne emision tek Ermali por ndo dh gjema live ne emision..!

Lajme

Gjyste Vulaj i ngre kembet live ne emision tek Ermali por ndodh gjema live ne emision..!
Kjo e shtune do jetë e nxehtë me Ermal Mamaqin.Ai në emisionin ‘Xing me Ermalin’ ka të ftuar këngëtarin Shpat Kasapin dhe këngëtaren Gjyste Vulaj.

 

Komediani shqiptar në emision ka të ftuar këngëtarin Shpat Kasapin dhe këngëtaren Gjyste Vulaj. E kjo e fundit i ngre kembet live ne emision, duke rrezikuar qe te publikoj terësisht këmbet e saja. Pamet i gjani nvazhdym.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *