Gold Ag i del në krah Halil Kastratit: Ngo mire o Naim a e din se Mihrija jote për 1 milion dollar ta ka…

Lajme

Këngëtari Naim Abazi në ‘Mirage’ ka folur edhe për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

 

Abazi foli rreth karrierës së tij muzikore dhe asaj televizive, jetës private, por i ka thënë edhe disa fjalë për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

 

Por nuk ka munguar miku i Halilit Arian Agushi i njohur si Gold Ag ka reaguar menjehere ja dhe reagimi i tije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *