Gruaja Kosovare ne Suedi e bën copa copa tu e rrehë Vjehrrin 60 vjeçar

Lajme

Një ngjarje jo e kenshme ka ndodhur ne shtetin e Suedis, ku një grua Kosovare është ndaluar pasi ka ushtruar dhu/në ndaj vjehrrit te saj i cili ishte 60 vjeçar.

E marrur ne pyetje nga organet kompetente ajo tregon se ai gjithmonë i trokiste ne derë qe te zgjohet ne ora 9 dhe për ketë erdhi deri tek përplasja.

Burri i gruas, ka kërkuar qe ajo te lirohet menjëherë pasi ai nuk ishte bash i “rehatshëm”. Për te shikuar fotografi tjera, shtyp hapësirën me poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *