Halil Kastrati e bën te qajë nenën me katër fëmije pasi ia jep çelësat për një banës, por a pabesueshme se çfarë i thonë fëmijët

Lajme

Formati televiziv “Oxygen” edhe sot ka të ftuar special humanistin Halil Kastrati, ku aj si gjith her qe din te bëj befasi te mira aj edhe ne emision ka ber diqka shum te mir.shkruan OnAir

Halil Kastrati në emision ka surprizuar një nënë të vetme me katër fëmijë e cila ka mbetur pa kulm mbi kokë, më kater femij jetamia me kushte te rënda me ekonomi te rend qe as buk skemi per dark.

Ai jua ka dhuruar çelësat një vajzë të vogël e cila shpërthen në lot nga gëzimi, ku edhe publiku sunden ti mbajen lotet e gezimit qe e perjetoj vajza dhe e gjith familja. shikojeni videon emocionuese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *