Halil Kastrati: I Kerkoj falje djalit tim

Lajme

Hoxhë Halil Kastrati i ftuar në emisionin e Oxygen, Besim Dina pyet se kujt do i kerkoje falje per ndonjë gjë…

Emocionalisht ai u shpreh, i kerkoj falje vetem dikujt që nuk isha afër me të, gjatë ramazanit djali im humbi shikimin dhe unë nuk isha pranë tij, nuk pata mundësoi të qëndroj me të…

Kujtojmë që Hoxhë Halil Kastrati gjatë muajit të Ramazanit dhuroi rreth më shumë se 40 banesa për të varfërit në nevojë, gjë që i pamundësoi të mirrej me aktivitete tjera.

Lusim Zotin e gjithësisë që djalin e tij ta ndihmoj me shërim të plotë! Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *