Halil Kastrati Me Lot Në Sy: I Kërkoj Falje Djalit Tim Të Sëmurë, Nuk Arrita Të Jem Me Të

Lajme

Humnisiti i njohur kosovar Hoxha Halil Kastrati, ka qenë i ftuar në emisionin shumë të shikuar në Kosovë “Oxygen Show”

Kur moderatori i këtij emisioni Besim Dina, i tha që cilit person do t`i kërkonte falje, Hoxha Halil Kastrati tha që ai do t`i kërkojë falje vetëm dy njerëzve, shkruan AlbanienShow

” I kërkoj falje dy personave. I kisha kërkua falje Uvejsit djalit të vogël, kemi qenë shumë të angazhuar në muajin e ramazanit me obligime, e ai e ka humbur shikimin, e unë si babë nuk ka mundur të shkojë në kontroll me të. I kërkoj falje shumë” tha Halil Kastrati

” E dyta i kërkoj falje stafit tim, janë krejt djem të ri dhe punojnë shumë edhe jashtë orari” tha Hoxha Kastrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *