Haradinaj jep lajmin e madh: Qershor bëhet liberalizimi i vizave, mos dilni asnja deri ne qershor se ka me pas vende punes sa doni

Lajme

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj, ka dhënë një tjetër premtim në lidhje me liberalizimin e vizave, ai po thotë se kosovarët do të marrin lajmin e mirë gjatë muajit qershor.

Haradinaj ka thënë se beson shumë se gjatë muajit qershor do të ndodhë liberalizimi i vizave për kosovarët.

Sipas tij këtë shteti i Kosovës e ka merituar pas punës që kanë kryer institucionet e vendit, pra përmbushjen e të gjitha kushteve të kërkuara nga Bashkimi Evropian (BE).

“Për këtë e ceka këtë deklaratën e ministrit gjerman që thotë se janë për me u respektu reformat, duke u bazu në këtë vlerësim mendoj se jemi duke shkuar nga liberalizimi, e unë shpresoj shumë se në qershorin e këtij viti do ta marrin atë që është e drejtë e jona, pra liberalizimin e vizave”, tha Haradinaj.Ja Dhe pamjet tjera ku shifen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *