Harrojeni” dasmen e djalit te Remzies, ja kush v*diq ne familjen Osmani ne Mushtisht

Lajme

Dardania Press, 02.04.2019

Sot ka filluar dasma ne familjen e Remzie Osmanit ne Mushtisht, por derisa po rrahin defat ne dasmen e djalit te Remzise , ne Mushtisht ka nderruar jete bashkvendasi i tyre, Sefer Osmani, shkruan Dardania Press.
Per vd,ekjen e Sefer Osmanit ka lajmeruar nje faqe nga Suhareka. Dardania Press raporton se nuk dihet nese eshte i aferm i Remzie Osmanit apo jo.

Dardania Pres i shpreh ngushellime familjes Osmani.
Njoftim

Të nderuar bashkvendas ju njoftm se ka ndërruar jetë ,Sefer Osmani nga fshati Mushtisht.
Për ceremonin e varrimit ju njoftom me kohe.

Ngushllime familjes Osmani. Ja dhe pamet nvazhdym shtp per ti par ato.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *