Hashim Thaçi Me Një Deklaratë Të Papritur Për Taksën Ndaj Serbisë

Lajme

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka komentuar deklaratat e tij të dhëna së fundi në facebook sa i përket kërkesës së SHBA-ve për tërheqje të taksës 100% ndaj produkteve të Serbisë.

Thaçi ka pohuar se raportet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë më të rëndësishme se sa çdo interes momental i kujtdo qoftë.

”Ne të gjithë duhet të fokusohemi që mbi një veprim taktik elektoral ditor të marrim veprime strategjike për shtetin e Kosovës, por veprim më strategjik se sa kultivimi dhe fuqizimi i raporteve tona me SHBA-të me raport special nuk ka”.

”Raportet me SHBA-të janë më të rëndësishme se sa çdo interes momental. Tani është momentumi për të punuar të bashkuar të gjithë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *