I riu nga Drenasi qe Ndërron i jëët, la pas një vajzë të vogël

Lajme

I riu nga Drenasi qe Ndërron i jëët, la pas një vajzë të vogël.

Pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë i riu nga Arllati i Drenasit, Kujtim Bytyqi.

Ai ishte i sëmurë nga kanceri, ku pas dy vitesh ndërroi jetë duke mos mundur t’i bëjë ballë dhim  ,bjeve që kishte, shkruan Gazeta NewBorn. Ja dhe pamet nvazhdym shtp per ti shiquar ato.

 

Kujtimi ishte i martuar dhe la pas një vajzë. Ai ishte pronar i një fushe futbolli

Ai ishte i sëm ,urë nga kanceri, ku pas dy vitesh ndërroi je , të duke mos mundur t’i bëjë ballë dhim  ,bjeve që kishte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *