I Riu Që Ndërroi Jetë Dje, Ishte Djal Hastreti

Lajme

Ka ndërruar jetë i riu nga Suhareka, Krenar Jemini, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai ishte djali i vetëm i familjes Jemini nga Mushtishti i Suharekës.

 

 

Babai i tij është pjestar i Policisë së Kosovës.

Në janar të këtij viti Krenari dhe familja e tij kishin festuar 25 vjetorin e martesës së prindërve të tyre.Ja Dhe pamjet nvazhdum tlaimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *