Ia mori jetn pabesisht Florentit në kazno, rrëfehet se si ndo,dhi saktësisht

Lajme

Astrit Pacolli 25 vjeçar nga Lipjani dyshohet se vau pabesisht Florent Ahmetaj 32 vjeç nga Rezalla e Skenderajt më 20 mars të këtij viti, në kazionin “Matrix” në Lipjan.

Dokumentin që e ka siguruar T7 jep detaje të papublikuara më parë për vr,asjen e punëtorit të kazinos.

Astrit Pacolli kishte hyrë brenda kazinos dhe për rreth 12 minuta kishe qëndruar brenda saj, kishte kërkuar një pije nga Florent Ahmetaj, pasi kishtekthyer shpinën Ahmetaj nën kcenimin e armës së zjarrit i kishte kërkuar paratë.

Kur Ahmetaj ia dorëzon paratë Pacollit, shtrihet në tokë për ti dhënë edhe para të tjera…Në atë moment prapa shpinës Pacolli ia shprep dy plumba 32 vjeçarit Ahmetaj nga Rezalla e Skenderajt. I cili ndërron jetë në vend të ngjarjes.
Për disa ditë Pacolli qëndroi në arrati para dy ditësh u kap nga policia ndërsa sot është bërë kërkesa për caktim të parbugimit. Pamet tjera mund ti gjani siper .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *