Ia sulmuan pas deklaratave, shikojani gjendjen aktuale te viles se Naimit dhe Mihrijes

Lajme

Ata janë një nga çiftet më të njohur, jo vetëm për karrierën e tyre, por edhe për historinë e dashurisë. Mihrie Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar në emisionin “Rudina”, ku kanë folur për fillimet e karrierës së tyre si dhe detaje nga jeta private.

Dy këngëtarët e njohur kanë preferuar të jenë gjithmonë të hapur duke ndarë me publikun ҫdo gjë: “Duhet folur për jetën private. Një personazh publik prezantohet vet se çfarë do të bëjë. Ka nga ata që kanë qenë të hapur, ka të tjerë që janë më të rezervuar dhe si rrjedhojë më të sulmuar. Bota e portaleve dhe rrjeteve sociale është shumë e përhapur.

Ne kemi zgjedhur modelin të jemi të hapur me publikun, edhe sepse vijmë nga bota e gazetarisë”- thotë Naimi.Ja Dhe V!:deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *