Importimi i veturave të vjetra deri në 15 vjet, ky është vendimi i fundit

Lajme

Dështon nisma për importimin e veturave të vjetra deri në 15 vjet. Kuvendi i Kosovës është mbledhur sot sërish për të vazhduar seancën plenare me pikat e lëna përgjysmë nga seancat e kaluara, gjithsej 59 sosh.

Fillimisht është bërë shkëputja nga rendi i ditës për pika të caktuara. Me këtë rasin në lidhje me projektligjin për automjete, u kërkua që një amendament i riformuar të jetë që veturat që importohen në Kosovë të kenë vjetërsi deri në 15 vite për dallim nga ligji aktual që është 10.Ja dhe vidot nvazhdm shtpni per ti shiquar tgjithat.

 

 

Për këtë nuk u votua nga opozita dhe nuk mori votat e mjaftueshme për të kaluar. Propozuesi, deputeti i PDK-së Mërgim Lushtaku tha se janë dy partitë opozitare që nuk po e votojnë këtë ligj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *