Intervista Interesante Me Një 80 Vjeçar Zviceran, Ja Çka Thotë Ai Për Shqiptarët

Lajme

Këtë javë emisioni n’Kosovë Show është realizuar në Zvicër.

Përveç shumë të ftuarve nga fusha të ndryshme, emisioni sjell edhe një intervistë interesante me një zviceran 80 vjeçar.

Punonjësi i aeroportit në Zurich flet për raportet e tij me shqiptarët që në këtë shtet janë në numër të shumtë.

 

Përveç shumë të ftuarve nga fusha të ndryshme, emisioni sjell edhe një intervistë interesante me një zviceran 80 vjeçar.

Punonjësi i aeroportit në Zurich flet për raportet e tij me shqiptarët që në këtë shtet janë në numër të shumtë.Ja dhe PAMJET TJERA nvazhdum shtup per ti par.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *