Ja qfarë de,nimi e pret Astrit Pacollin pasi Privoi nga jeta të riun në kacino në Lipjan

Lajme

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka bërë kërkesë nga Gj,ykata për caktimin e ndalimit ndaj Astrit Pacollit.

Një vendim i tillë do të merret me dyshimin se ka kryer veprat penale “Grabitja” si dhe veprën penale “Përdorimi i mjetit të rre,zikshëm”

 

Pas angazhimit të vazhdueshëm të Policisë së Kosovës, të udhëhequr nga Prokurori i Shtetit, kanë arritur të bëjnë identifikimin, zbulimin e vendndodhjes dhe prangosjen e të dyshuarit, më 03.04.2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *