Ja Se Si Mashtrohen Kosovaret Me Mallra Serbe Në Marketa

Lajme

Prej vurjes se takses100%nga qeverija e kosoves ,në kosov hyn mallra shum te kondrabanduara   serbis  dhe te bosnes.

 

Sod ne marketa tona  kemi mjaft produkte sebe-bosnjes ku pronaret e marketev mashtrojn qytetaret ne vend te sibolit serb ti vihet ata vendosin simbole shtetev tjera  ku ky kondrabandim bon te perfitoj serbij si dhe tregtaren tan qi bajn ksi mashtrime .

Lusim qytetaret e Republikes se Kosoves qe te jen me te vedishum gjat blejes se produktev te shikojn ne artikujt e tune se nga vin mos te bazoheni ne sibole e vendosur se ato jan mashtrime 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *