Ja si ta dalloni a e keni gruan besnike dhe të ndershme. Këto shenja nuk gënjëjnë kurrë

Lajme

Ja si ta dalloni a e keni gruan besnike dhe të ndershme. Këto shenja nuk gënjëjnë kurrë…. Pabesia nuk është e zeza dhe në të bardhë siç mund të mendoni, sepse ka mijëra nuanca…. Ka shumë lloje të tradhtisë dhe ndonjëherë një person përfundon duke tradhtuar jo vetëm sepse ai është në një marrëdhënie që nuk e kënaq atë, por edhe kur jeton një histori dashurie të përkryer dhe të lumtur.

Edhe ata që janë të qetë si çift mund të tradhëtojnë, për asnjë arsye të dukshme…

Kur flasim për pabesi, zakonisht mendojmë se çifti është duke shpërthyer, por tradhtia nuk ndodh gjithmonë kur gjërat nuk shkojnë mirë në një romancë.

Ka shumë arsye pse një person i lumtur në çift përfundon duke tradhtuar partnerin.

Emocion për të bërë diçka të ndaluar. Tabuja gjithmonë tërheq, që kur je adoleshent dhe gjithmonë përpiqesh të bësh atë që nuk mundesh.

Kur ka diçka të ndaluar, fshehurazi, “gabim”, ju dëshironi edhe më shumë.Janë në kërkim të risive.

Ndonjëherë njerëzit janë të shtyrë nga mërzitja për të bërë gjëra që ata kurrë nuk do të kishin bërë ndryshe.

Ata janë kuriozë të dinë se çfarë po humbasin.

Ndoshta duan të rrezikojnë për të kuptuar se çfarë kanë për të humbur…

Pabesia ofron një rrugëdalje për të kuptuar nëse ka në fakt njerëz më të pajtueshëm se ai që ndodhet pranë jush.

Eksploroni emocionet e shtypura.

Ndonjëherë në lidhje njerëzit tradhëtojnë, pasi në fakt ndihen emocionalisht të paplotësuar në lidhjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *