Ju kujtohet djaloshi 16-vjeçar që vishej si plak? – Ja çfarë ka ndodhur me të

Lajme

Është vetëm 16 vjeçar, por në paraqitje duket shumë më i moshuar.

Yll Raçi, nga Podujeva ka më shumë se një dekadë që nuk e heq plisin nga koka.

Madje si i pasionuar pas tyre, tashmë i ka mbledhur 8 të tillë.

Edhe veshja e dallon nga moshatarët e tij, njofton Klan Kosova.

Me këtë paraqitje, Ylli po konsiderohet i denjë edhe për martesë.

Ja dhe Kronikë nga Klan Kosova. shtp mpshte per ta shiqur at.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *