Kam nevojë për 1 mijë punëtorë, Shqiptarët nuk duan të punojnë!

Lajme

Kam nevojë për 1 mijë punëtorë!Shqiptarët nuk duan të punojnë!

U thash hajdeni t’ju fus në punë, shkova në çdo shtëpi, u tallën me mua! Kam nevojë për 1 mijë punëtorë!

 

Biznesmeni bën deklaratën e fortë…
-Në Shqpni thonë

-Këtu njerëzit janë dembela ja dhe deklarata e plotë ku shihet nvazhdum.

 

Këtu njerëzit janë të pandershëm sepse Fishta paska thënë se fukaraja është i pandershëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *