Kaos në vendkalimin kufitar në Bllacë |PAMJE

Lajme

Udhëtarët po maltretohen nga pritjet e gjata në vendkalimin kufitar mes Kosovës dhe Maqedonisë, transmeton Gazeta Metro.

Në vendkalimin kufitar mes Kosovës dhe Maqedonisë në Bllacë ka disa ditë, e veçanërishtë në këto ditë të ftohta, udhëtarët e autobusëve me orë të tëra po maltretohen gjatë pritjes për kontroll rutinore, raporton koha.mk.

 

Ata nxirren një nga një jashtë autobusëve për tu kontrolluar, duke përfshirë këtu edhe gra me fëmijë të vegjël dhe të moshuar që shkojnë nëpër spitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *