Kështu U Zbulua I Dyshuari Në Pejë Që Blinte Lopë Të Ngordhura Për Mish

Lajme

Informata e një qytetarit se disa persona po blejnë lopë të ngordhura e po i bëjnë gati për treg, ka dërguar deri të aksioni i Policë së Kosovës në gjetjen e 1090 kilogramë mish të prishur në Pejë.
Njësia policore me urdhër të prokurorisë, ka ndjekur njërin të dyshuar, ku ka hasur në dy objekte të cilat ishin të mbushura me mish të kafshëve të therura por në gjendje shumë të keqe, pa mirëmbajtje e pa prejardhje në nëntë frigoriferë.

Zyrtari nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, Lamir Thaçi për indeksonline ka treguar se në çfarë kushtesh është gjetur mishi në Pejë.

“Të mërkurën rreth orës 14.30 jemi kontaktuar nga Policia e Kosovës, Stacionit Policor në Pejë, lidhur me një informatë qe kanë pranuar nga një qytetar, se në një fermë është marrë një kafshë e ngordhur. Pas hetimeve qe ka zhvilluar Policia, është gjete vendi dhe i dyshuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *