Këtë pyetje DUHET ta bëni në takimin e parë

Lajme

Megjithatë, në qoftë se ekizton kimi e përbashkët mes jush, biseda do të rrjedhë spontanisht. Nëse nuk keni për çfvarë të flisni, atëherë ai person nuk është për ju.

Psikologët këshillojnë që në takimin e parë të mos bëhen pyetje si “Më thuaj diçla më shumë oër veten”. Në vend të kësaj pyetni diçka konrkete. Mos e vëni personin në situatë të pakëndshme.

Pyeteni se cilat janë interesimet e tij. Vërtetojeni a jeni kompatibilë. Duhet të ekzistojnë ngjashmëri mes jush dhe së paku një interesim i përbashkët.

Mund të thuani diçka që do ta bëjë të qeshë, Mahia kurrë nuk bën dëm. Është e dëshiruar të keni shije të njëjtë për humor. Sigurisht se nuk do të jeni me dikë, të cilit mahia juaj nuk i duket qesharake./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *