Këto Do Të Jenë Pagat E Mjekëve Kosovarë Pas Miratimit Të Ligjit Të Ri Të Pagave

Lajme

Kuvendi i Kosovës me shumicë e ka votuar Ligjin e ri për Paga në bazë të propozimeve të dala nga grupet punuese. E, një nga kategoritë që ka përfituar më së shumti janë profesionistët shëndetësorë.

Kësisoj, sipas Ligjit të Ri për pagat, mjekët specialistë do të paguhen tani plot 1,200 euro në muaj pagë standarde bruto.

Paga e mëhershëme e tyre ishte rreth 600 euro. Këtij lajmi iu gëzua edhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili. JA Dhe V!!deo Në Vazhdim.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *