Ky është Kosovari qe po lyp punëtor ne Suedi: dua ti ndihmoj popullit tim

Lajme

Suedia ka shume nevojë për fuqi punëtore të specializuar, pra, nëse ju jeni shumë i mirë si punëtor në firmën ku punoni, ajo vetë do kërkojë t’ju bëjë dokumentet.

Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.

Ai nga ju kërkon qe vetëm te jeni sa do pak puntor dhe te mos me zhenjeni sepse un dua ti ndihmoj shqiptarve per tjerat merrem un për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail.

“Shqiptar këtu janë rrogat e mira, nuk keni pas punë me askënd veç me mu,hajdeni veç deri ne Suedi” aj len nr kontat tha pronari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *