Ky është personi i radhës që ftohet nga Gjykata Speciale

Lajme

Rrahim Hashimi është ish-luftëtari i ‘Forcave Komando Delta’ të UÇK-së nga Brigada 138, i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale.

Këtë e ka bvrë të ditur vet ai në një konference për media. Tha se Gjykata Speciale e ka ftuar për tu intervistuar në Hagë më 9 prill.

“Pavarësisht votimit të padrejtë nga ana e deputetëve të parlamentit të Kosovës për ligjin e Dhomave të Veçanta, unë do t’i përgjigjem pozitivisht ftesës, dhe si rrjedhojë do të respektoj ligjet dhe Kushtetutën e Republikës së Kosovës për aq kohë sa janë në fuqi këto ligje.Shtp nhapc,erat tpshme.

 

Personalisht s’kam qenë i përfshirë në ndonjë krim dhe as që kam njohuri për ndonjë krim të kryer”, ka thënë Hashimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *