Ky është reagimi i avokatit që mbrojti vajzën nga Drenasi pas arrestimit nga Policia

Lajme

Ky është reagimi i avokatit që mbrojti vajzën nga Drenasi pas arrest nga Policia

Avokati, Gazmend Halilaj ka reaguar përmes një postimi në “Facebook” pas arrestimit nga Policia e Kosovës.

 

Sipas tij, pra.ngosja erdhi si pasojë hakmarrje.
“Dje e raportova skandalin e radhës nga hetuesitë e ipk. Qe i dhanë dëshmi l gazetares se KTV-se, lidhur me privatësinë e viktimës te rastit ne Drenas. Shenje hakmarrje te njëjtit sot me arre.stuar”ja dhe v:!deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *