Ky shtet po kërkon 30 mijë punëtorë, këto janë mundësitë për aplikim, dhe rroga shum mir

Lajme

Ky shtet po kërkon 30 mijë punëtorë, këto janë mundësitë për aplikim, dhe rroga shum mir.

Për të gjitha llojet e hyrjeve dhe konvertimeve, do të mund të paraqiten kërkesa deri në 31 dhjetor 2019.

Sipas dekretit të flukseve 2019, në Itali vihen në dispozicion 30 mijë kuota për punë të varur sezonale të punonjësve të huaj, ndër të cilat edhe shqiptarët, si dhe konvertime lejesh të ndryshme qëndrimi në leje pune, së të huajve tashmë rezidentë në Itali. Mpashtme e kini aplikacioni  nvazhdym .

Ky informacion u dha, në një intervistë me Radion Radikale, nga ministri i brendshëm Matteo Salvini, i cili konfirmoi të njëjtat kuota të vitit të shkuar.

Megjithatë, vitin e shkuar shifra e saktë ishte 30 850 kuota, ndërsa këtë vit shifra është dhënë me përafërsi, duke qenë se nuk është botuar ende në Fletoren Zyrtare, transmeton ‘monitor’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *