Ky Vend Heq Vizat Për Pasaportën Shqiptare

Lajme

Pasaporta shqiptare fuqizohet edhe më tutje. Nga tash me pasaportë shqiptare mund të udhëtoni edhe në El Salvador.

Shqiptarët do të mund të udhëtojnë pa viza në një tjetër vend të botës.

 

 

Në mbledhjen e sotme të qeverisë është vendosur heqja e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike, zyrtare, të shërbimit dhe të zakonshme midis qeverisë së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së El Salvadorit.

Ky vendim hyn në fuqi pas botimit në “Fletoren zyrtare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *