Labi thotë se do t’i dhurojë 500 euro djalit “a ban me fol” për shkak të gjendjes së tij

Lajme

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri, i njohur si Labi ka thënë se do t’i dhurojë 500 euro për të riun nga rajoni i Drenicës i cili u bë i njohur me “a ban me fol”.
Ai u bë i famshëm pikërisht gjatë festës kur Hashim Thaçi ishte shpallur president, duke u përqesh në masë të madhe.

Ndërkaq Gazeta Express sot ka raportuar për rastin, duke përcjellë tek lexuesit rrëfimin e një familjari të njërit nga protagonistët e videos, i cili tregonte se si djaloshi i cili në videon “A ban me fol” po ballafaqohet me përbuzje si dhe si pasojë e tyre po has në vështirësi për ta kryer

Jam përkrahës i këtij djali dhe nuk e pêrqeshi se kam djalin në shtëpi , dhe e di se si do të ndjehem nesër si prind nëse i ndodh ndonjë gjë. Prandaj lereni injorancen e dujeni e perkraheni njëri tjetrin.Ja dhe Vi!:deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *