Lajm fantastik, po ndërtohet shtëpia e familjes që ka 16 fëmijë dhe jeton në kushte të rënda

Lajme

Shumë shpejtë me kulm mbi kokë do të bëhet 42-vjeçarja, Bahrie Gashi-Mustafa dhe 16 fëmijët e saj, njofton Indeksonline.

Për gjendjen e rëndë në të cilën jetonte Bahrie Gashi-Mustafa dhe fëmijët e saj, muaj më parë kishte treguar vetë zonja.

Ajo në një intervistë për Indeksonline kishte thënë se e kishin të pamundur të siguronin të hollat për të ndërtuar një shtëpi, pasi rroga e bashkëshortit të saj nuk mjaftonte as për shpenzimet elementare.

Mirëpo, lajmin për fillimin e ndërtimit të shtëpisë, përmes Facebook e ka bërë të ditur Lavdim Gashi.Ja pamet nvazhdym shtp per ti shiquar v,ldeon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *