Lajmërohet edhe djali i Naim Abazit: Babai e mendoj vetëvrassjen, ju lutem te ndaloni mos u bëni idiot popull

Lajme

Pas shumë polemikave qe po qarkullojnë neper media ku këngëtari Naim Abazi tha për humanistin e madh Shqiptar se ai po ndërton shtëpi me pare te huaja, ai është etiketuar nga lloje me te ndryshme nga qytetaret e Kosovës.

Ndërsa ne ketë debat është përfshire edhe vete djali i Naimit Platori, duke thëne se kjo është mjaft, dhe kërkon qe te si familje te mos linçohen ma.

“Babai e ka menduar edhe vetëvraasjen, ju lutem ndaloni mos u beni popull idiot sepse nuk e kemi ketë tradite, shtpni me poshte per videon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *