Lajmërohet gruaja zvicerane që dyshohet se Loredana e mashtroi, ja çfarë thotë tani!

Lajme

23 vjeçarja Loredana Zefi është e dushuar për shantazh ndaj një çifti zviceran. Ajo nuk është e para në familje që vihet në shënjestër nga gjyqësori. Mashtrin, dgë, vidhje – familja Zefi kanë qenë prej kohësh të njohur për autoritetet, Pa marrë parasysh se çfarë, klani Zefi po mbahen fort. Reperja ka një rast penal për mashtim, kërc  enim dhe shantazh. Ajo thuhet se ka mashtra një çift zviceran duke marrë nga ta 700 mijë franga. Në një konferencë shtypi në Prishtinë, javën e kaluar. Ja dhe Vidon nvazhdm shtpn per ta shiquar.

 

“Asgjë tjetër nuk ka rëndësi kur është fjala për familjen time”. Një familje edhe kur bëhet fjalë për biznes jo të mirë. Në rasin e Petra Z., vetëm Loredana përfshiu të paktën tre vëllezër të tjerë. Në total ajo ka nëntë vëllezër e motra.

 

“E gjithë familja është krim ale”, thotë Petra Z. Pra, ishte njëri nga vëllezërit e saj, i cili kontaktoi gruan 52 vjeçare, dhe i kërkoi para për “nënën e tij të sëmuë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *