Letër E Hapur Për Ramush Haradinaj

Lajme

Ne asnje moment nuk jam pajtuar per vendimin per te hyre ne koalicion me PDK.

Aresyjet jane te njohura dhe te panumerta por mbi te gjitha ju ke mundesuar Thacit dhe Veselit me sjelle vendin ne kollaps total edhe me te madhe se qe ka qene, dmth tani je bashkefajtore.

Ju ke vazhdu jeten per disa vite ne ndermarrjen e tyre per te zhvatur vendin e per te bere dhendure skeretare permanent. E ke tradhtu nje besim qe ta kishte dhene Rugova per me qene aktor politike duke te bere kryeminster per te mos lejuar pikerisht vendosjen e kontrollit te shitur e te shpifur te nje grupacioni qe ka prejardhje te dyshimt, rol te dyshimt, qe ka pervetesuar meritat e luftes, e ka perdhosur luften e shtrenjte te UCK ka shkelur mbi gjakun e Jashareve, ka derguar shoket e luftes ne burg, dhe tash politikisht e ka vene ne rrezik Kosoven, nderkombtarisht e ka izoluar Kosoven, ekonomikisht e ka zhvatur buxhetin, shpresen ju ka humbur njerezve dhe ligjerisht,- e ka deshmuar qe jemi nje shoqeri qe nje klan e mban ne kontrolle gjithe gjyqesine e prokurorine.

Mbi te gjitha e ke shkelur premtimin tend se shkolla jote e as lufta jote nuk eshte e njejte me Thacin e Veselin. Tani jo qe i ke bere te njejta por ju ke bere trampoline ne demarkacionin qe nuk ke me pase kohe me korrektu ashtu siq ke premtu dhe tani edhe ne kete kollapsin e fundit te qellimshem te sektoreve. Jep doreheqje si burrat edhe mos lejo me t’i lene kembet e arushes. Thaci nuk eshte kah do me rrezu qeverine, ai e do kete qeveri qe udheheqe ne kete forme perderisa te gjitha problemet e 20 vjeteshit, te krijuara e te grumbulluara si rezultat i keqqeverisjes dhe kalnizimit po te faturohen ty dhe e po ju kushtojne qytetareve dhe vendit. Thaci po do perseritjen e 2004 dhe krijimin e nje situate qe ai del si “shpetimtar”- dhe ti e di pse po e ben kete gje. Por Kosova nuk duhet me u djege edhe njehere per shkak se nuk ka njerez qe orientojne ne drejtimine duhur e ka inate provinciale ne politike. Kosova nuk ka nevoje as me u be storie ne BBC, CNN e New York Times se Haradinaj nuk ka arritur ta kontrolloje situaten njejte sikur se edhe Bajram Rexhepi me 2004. Mos prano kembet e arushes, jep doreheqje dhe le te behet qeveri teknike deri ne zgjedhjet e ardheshme apo edhe direkt ne zgjedhejt e parakohshme, ti nuk ke me qene humbesi me i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *